Bld. Decebal 11, bloc S 14, scara 1, ap. 24
sector 3
0722.732.975
0735 122 947

axadomenii_at_yahoo.com
VANZARI
INCHIRIERI
Recomandarile Noastre
Apartament in Tineretului
disponibil pentru vanzare
Apartament in Decebal
100.000 EU
Apartament in Basarabia
67.000 EU
Apartament in Vatra Luminoasa
69.900 EU
Apartament in Vitan
98.000 EU
Apartament in Titan
43.900 EU
Apartament in Floreasca
91.000 EU
Casa in Vitan
263.000 EU
Apartament in Militari
85.000 EU
Apartament in Berceni
78.000 EU
Apartament in Dristor
75.000 EU
Apartament in Beller
91.000 EU
Apartament in Vitan
91.500 EU
Apartament in Vatra Luminoasa
86.000 EU
Apartament in Panduri
89.500 EU
Apartament in Mosilor
108.000 EU
Apartament in Brancoveanu
102.000 EU
Apartament in Vitan
85.000 EU
Apartament in 1 Mai
58.500 EU
Apartament in Baba Novac
33.000 EU
Apartament in Calarasilor
115.000 EU
Apartament in Dristor
46.500 EU
Apartament in Titan
58.500 EU
Apartament in Titulescu
134.000 EU
Apartament in Obor
51.000 EU
Apartament in Titan
65.000 EU
Apartament in Mosilor
72.000 EU
Apartament in Mosilor
140.000 EU
Apartament in Bucurestii Noi
95.000 EU
Vila in Damaroaia
295.000 EU
Teren in Izvorani
25 EU
Teren in Vitan
455.000 EU
Teren in Stefanestii de Jos
41,00 EU/mp
Feedback clienti

Ramona nu este un agent imobiliar obisnuit. Te castiga nu doar cu priceperea si profesionalismul acordat ci si cu "sufletul". Fie ca esti cumparator sau vanzator, se apleaca cu daruire asupra tuturor problemelor ivite ( si nu sunt putine - de cele mai multe ori ) rezolvandu-le prompt si eficient. Sunt sigura ca necesita multe telefone, convorbiri directe, deplasari la diverse oficii dupa hartii si documente, dar toate sunt rezolvate iar tu afli rezultatul final cu zambetul pe buze : "Gata. S-a rezolvat!". 

Multumim Ramonei si colaboratorilor sai pentru ajutorul competent acordat in vanzarea unui apartament drag !

Recomandam cu multa incredere Axa Domenii International.

Dr. Steliana Calin - Anderson Cancer Center - vanzatoare


In domeniul imobiliar oferiti servicii excelente. Va multumim! Sunteti o firma serioasa! Va dorim mult success in continuare!

Dr. Ing. Lucian Marius Velea - vanzator


Salutare, oameni buni! Vreau si eu sa scriu ceva aici. Poate o sa va fie de folos in alegerea unuia dintre cei mai buni profesionisti de pe piata. Da, ati citit bine. Si nu spun asta numai ca sa ma aflu in treaba.
Eu am dorit sa cumpar un apartament. Providenta a facut sa intru pe mana unor oameni care stiu cum sa isi faca meseria, oameni care stiu sa te asculte, oameni care inteleg nevoile tale incepand cu bugetul alocat si nu in ultimul rand cu sfaturi legate de proceduri, de acte, de interes practic fata de amandoi partenerii de afacere: vanzator si cumparator. Axa Domenii International in calitate de intermediar al afacerii a reusit prin reprezentantele ei Paula si mai ales Ramona (careia ii multumesc inca o data) sa stabiliasca o legatura intre mine in calitate de cumparator si familia de la care am cumparat.
Profit de posibilitatea aceasta si pot sa ma declar un client multumit. Si asta conteaza cel mai mult atunci cand vrei sa faci o afacere indiferent ca vrei sa vinzi un abonament de telefon, o masina de lux sau un yaht. Eu am cumparat numai un apartament dar ma simt exact ca si cum as fi cumparat un castel.

So, ladies, keep UP the work!

George Azoitei - cumparator

 

Vreau sa specific ca sunt un client multumit pe deplin de colaborarea cu aceasta agentie, nu cred ca mai exista o alta agentie pregatita atat de bine din toate punctele de vedere, incepand cu profesionalismul fetelor, imobilele pe care ei ca si agentie le pun pe piata, cat si de modul in care mentin legatura cu clientul, cata rabdare pot avea , am admirat amabilitatea lor, optimismul lor si nu am nici cel putin 1 lucru de reprosat la adresa lor. Ba chiar m-au impresionat cu o superba surpriza, de ziua mea, desi trecuse ceva timp de cand terminasem procedura de vanzare-cumparare!!!Ce agentie mai face surprize placute clientilor mai ales dupa incheierea colaborarii? Mi s-au parut deosebiti din toate punctele de vedere si eu chiar am recomandat tuturor cu incredere aceasta agentie.As apela la ei de fiecare data!!!Va multumesc pentru tot sprijinul acordat , Axa Domenii si pentru faptul ca datorita voua, am casuta mea mult dorita!!!❤Sunteti cei mai buni, Axa Domenii!❤

Iulia Gradianu – cumparatoare

 

O colaborare reusita, m-au ajutat in cumpararea unei proprietati si am remarcat profesionalismul, seriozitatea dar si cat de bine cunosc domeniul in care activeaza. Am simtit ca lucreaza in interesul ambelor parti, nu pot sa zic ca au favorizat vanzatorul sau cumparatorul, ci, din contra, au avut grija ca comunicarea sa decurga cum trebuie intre cele doua parti, plus ca ne-au ajutat si la actele necesare tranzactiei, inclusiv cu indicatii de unde le putem obtine, cat dureaza etc. Ramona e o persoana calda, foarte bine pregatita in domeniul ei, mereu cu zambetul pe buze si gata oricand sa te ajute. Am apreciat si cadoul de casa noua,un gest foarte frumos din partea lor! Recomand cu incredere, daca as mai fi intr-o situatie similara, as apela la ei fara dubii.

Larisa Milotin - cumparatoare 

 

Am avut o colaborare extraordinara cu Axa Domenii International si am recomandat-o tuturor prietenilor. Am avut o casa de vandut si pe langa faptul ca nu am avut nici un stres mi-am facut si prieteni. Personalul este extraordinar si de la prima discutie mi-a inspirat incredere si profesionalism. In nici trei saptamani au gasit cumparator pentru casa si atat eu cat si persoana care a cumparat am fost foarte multumite. E mai mult decat o agentie imobiliara, se vede ca pun suflet in ceea ce fac si te sustin in toate demersurile. Pot spune ca si acum am ramas in relatii de prietenie atat cu persoana care a cumparat cat si cu agenta care ne-a asistat.

Marghita Mihaela – vanzatoare

 

Va multumim din suflet pentru ajutor. Am reusit sa gasim casa mult visata si am castigat si prieteni noi.
Totul a fost simplu, bine documentat iar lucrurile au mers ca pe roate.

Mihai Musa – comparator

 

I would like to thank you Axa Domenii International for the successful transaction we concluded, dealing with difficult situations and tight terms. They proved to be a very professional company, and it was a pleasure for me to work with them and also to have the oportunity to know them, mainly Mrs. Ramona Andreica, the manager of the company.

This experience cannot remain just a professional experience, it becomes part of your life by meeting and knowing nice people and sharing nice experiences.

What makes the difference in front of another companies: people attitude.

Thank you Ramona and all the best!

Claudia Dumitru – cumparatoare

 

Mulțumim Axa Domenii Internațional! Oameni ca voi te fac sa crezi ca miracolele se pot întâmpla. Dar în spatele unui miracol stam de fapt noi oamenii, acei oameni cu multe calități, perseverenti, serioși, dar mai ales care pun pasiune în tot ce întreprind. Atunci când faci un lucru cu drag devine miraculos. Nu sunt doar cuvinte de lauda. Mulțumim Paula, pentru ca dacă nu te-ai fi străduit sa stabilim vizionarea în seara aceea, știu sigur ca astăzi nu am fi fost proprietari. Mulțumim Ramona, dacă nu ai fi fost acolo zi de zi pana la semnarea contractului de azi, totul ar fi devenit o experienta despre care nu as mai fi avut plăcerea și energia sa povestesc. Recomand cu drag oameni atât de profesioniști!Cand ai de-a face cu un eveniment atat de stresant cum e vanzarea unui apartament drag, in care ai locuit aproape o viata, nu stii ce anume te-ar putea ajuta cel mai mult. De aceea, e o adevarata incantare sa dai peste o agentie imobiliara care stie sa gaseasca echilibrul perfect intre profesionalismul desavarsit si implicarea afectiva.

 

Cristina si Adrian Iacob - cumparatori

Cu ce ne-au ajutat pe noi cei de la Axa Domenii intr-un demers care n-a fost lipsit de peripetii? Ne-au cucerit cu perseverenta, cu constiinciozitatea si cu rabdarea lor de a ne raspunde la toate intrebarile, cu optimismul lor si cu incurajarile pe care ni le-au adresat permanent, dar si cu solutiile constructive si foarte binevenite pe care le-au avut chiar si in legatura cu aspecte care erau doar indirect legate de tranzactia imobiliara efectiva.

Se vede si se simte imediat cand pasiunea, daruirea si competenta fac echipa buna. 

Multumim Ramona, Paula si Costel pentru tot ajutorul! 

 

Andrada, Speranta si Cristi Bratescu - vanzatori

 

Doresc sa va multumesc pentru colaborare si pentru suportul  pe care ni l-ati acordat de-a lungul acestei perioade.

In primul rand mi-a placut profesionalismul dvs, faptul ca stiti foarte bine zona, ca ati vazut avantajele apartamentului, argumentele de vanzare si mi-a mai placut orientarea catre client si sinceritatea dvs.

De asemenea, am apreciat promptitudinea si solicitudinea dvs. vis-a-vis de diversele rugaminti pe care vi le-am adresat.

Cu siguranta ca va voi recomanda tutoror cunostintelor mele care vor dori sa vanda sau sa cumpere vreun apartament in sectorul 3 si nu numai.

 

Mugur Stefan - vanzator

 

Ne bucuram FOARTE mult ca am avut SANSA sa va conoastem , exact cand aveam mare nevoie . Profesionalismul dumneavoastra si al colegilor ne-a dat multa incredere si am fost pur si simplu " tractati "in vanzarea rapida si corecta a apartamentului . Va MULTUMIM , si va asiguram ca ne va face deosebita placere sa va recomandam prietenilor si cunostintelor noastre , care au de rezolvat probleme IMOBILIARE !

Constantin Stefan - vanzator

 

Am apreciat foarte mult modul in care au decurs lucrurile - implicare, sprijin, eforturile facute, iar pe aceasta cale vreau sa multumesc agentiei Axa Domenii International, in special Ramonei si Paulei. Va doresc mult succes in continuare !

Ovidiu Ionescu - cumparator

 

Va multumesc mult de ajutor si pentru tot ce mi-ati facut. Ati avut multa rabdare cu problemele pe care le-am avut. Succes in continuare si sper sa continuati  munca pe care o faceti. Va pup cu mult drag!

Marina Raiciu - vanzator

 

M-am bucurat de colaborarea cu Axa Domenii International, iar cel mai mult am apreciat increderea ce mi-ati inspirat-o, pe langa profesionalismul, promtitudinea cu care ati raspuns tuturor urgentelor survenite pe traseu, avand o apropiere frumoasa, umana.
Am avut norocul sa dau peste o agentie misto si un super notar emoticon smile, oameni foarte profi, seriosi, umani. Punctul forte ramane increderea pe care o inspirati colaboratorilor, ceea ce e priceless, intr-o lume in care ai impresia ca raul te pandeste la fiecare colt de strada, in care simti ca multi vor sa te pacaleasca, sa le fie lor bine, incalcand regulile de morala si etica. Deci va doresc sa o tineti tot asa, pentru ca e foarte important sa dam peste oameni ca voi, cu care sa ne simtim in siguranta in astfel de momente dificile, in care luam decizia de a achizitiona o casa si de a face o investitie pe foarte multi ani, care ne poate da multe nopti albe :).emoticon smile

Ramona Sarbu - cumparatoare

Project Manager Premiile Gopo

 

Multumesc AXA DOMENII IMOBILIARE,intregi echipe si in special RAMONEI ANDREICA pentru tot ce au facut pentru mine,o echipa dinamica si cu multa implicare in tot ceea ce fac,ii recomand cu caldura tuturor ,cuvintele sunt de prisos pentru a va multumi indeajuns,dar cel mai important pentru a va descrie este PROFESIONALISMUL!

Mariana Vintila - vanzatoare

Vreau sa va multumesc pentru serviciile dvs prompte, pentru profesionalism, amabilitate. Ati fost alaturi de mine si ati rezolvat in numele meu si pentru mine probleme serioase. Mi-a facut placere sa va cunosc si sa relationez, atat cu Ramona Andreica cat si cu Costel Cotae, persoane tinere, dinamice, placute si eficiente. Va recomanda profesionalismul, eficienta si amabilitatea.Va doresc mult succes in activitatea dvs si in acelasi timp sa nu uitati de placerile dvs, mai mici sau mai mari!

Catalina Cionia - vanzatoare 

Am colaborat cu Axa Domenii International. Ce am descoperit in Oamenii acestei societati ? AUTENTICITATE, PROFESIONALISM , PASIUNE, BUCURIA DE A TRAI , BUCURIA DE A DARUI CELOR DIN JUR, PROMPTITUDINE, , CORECTITUDINE , DOCUMENTE intocmite impecabil de catre Notarul agreat si colaborator. O echipa formata din Notar si Agentul imobiliar Ramona-Monica Andreica. O echipa VIE . De TRAITORI profesionisti. Va MULTumesc pentru TOT ! Sunt onorata sa va cunosc ! Colaborarea cu voi marcheaza un Nou Inceput !

Cretu Andreea -Nicoleta – vanzatoare 

Avocat 

 

Am ramas foarte placut surprins de colaborarea cu voi. Imi pierdusem deja increderea in cam tot ce inseamna notiunea de agentie imobiliara. Initial am fost foarte reticent atunci cand m-ati sunat si mi-ati propus vizionarea apartamentului, credeam ca e acel tip de telefon in care o agentie te "agata" si incearca sa-ti prezinte orice altceva in afara de ceea ce iti doresti cu adevarat. Prin profesionalismul de care ati dat dovata pe parcursul intregului proces mi-ati dovedit ca m-am inselat si orice prejudecata mi-a fost invalidata. Eu nu cred ca aveti un punct forte ci din contra, vad mai multe:

    - Va faceti bine temele si astfel ati stiu exact ce caut.

    - Nu am pierdut timpul cu vizionari inutile, nu ati incercat sa imi prezentati altceva decat ceea ce as fi vrut.

    - Punct ochit, punct lovit.

    - Povara birocratiei mi-a fost luata de pe umeri, tot procesul de la pre-contract, aplicare si aprobare credit si contract final a fost neasteptat de usor. V-ati ocupat impecabil in tot ceea ce a tinut de documentele necesare, evaluari, declaratii, autentificari etc. 

    - Rapiditate si promptitudine. Practic am simitit ca nu au fost deloc timpi morti. 

    - Profesionalism 100% si total dedicati clientului. 

 

In incheiere vreau sa spun ca cel putin in cazul meu Axa Domenii s-a dovedit a fii exact ceea ce imi doream: o colaborare profesionista, un adevarat partener.

PS: Ne vedem la inaugurare ;)

 

Sorin Sbirnau - cumparator

SAP Basis Consultant la IBM 

Cu toate ca ultima experienta cu agentii imobiliare a fost acum 4-5 ani pot totusi sa remarc cu usurinta o diferenta semnificativa de profesionalism si implicare in fiecare etapa a tranzactiilor. 

Nu stiu daca acum am fost avantajati de o tendinta de crestere a domeniului din aceasta perioada, insa experienta a fost cu totul diferita de cele din trecut. Sfaturile, informatiile despre piata, rabdarea, intelegerea contextului in care noi ne aflam, disponibilitatea ar fi doar cateva din lucrurile pe care le apreciez.

De asemenea a contat foarte mult sprijinul in ce priveste punerea la punct a actelor, obtinerea celor pe care nu le aveam si toate aspectele organizatorice, de la vizionari la programarea facuta pentru schimbul valutar si depunerea banilor in contul constructorului.

Acum am o imagine clara a ce trebuie sa faca o agentie imobiliara si ma intreb de ce oare nu am avut parte de o astfel de colaborare si la precedentele tranzactii.

In mod sigur va voi recomanda oricui aud ca cauta o agentie imobiliara.

 

George Hreniuc - vanzator si cumparator

Sales Manager la Media Sales FactoryDomnul Costel Cotae, broker senior in cadrul AXA DOMENII INTERNATIONAL, este un profesionist desavarsit, ne-a acordat un suport deosebit de la momentul primului apel pentru vizionarea apartamentului pana la cumpararea lui .
 Am fost foarte placut impresionati de colaborarea cu AXA DOMENII INTERNATIONAL, mai ales prin:
 - managementul intregului proiect excelent: Domnul Costel a organizat foarte bine intregul proces, a transmis in permanenta feedback-urile necesare si a gasit solutii acolo unde au aparut situatii neprevazute (exemplu obtinerea in timp util a certificatului energetic al apartamentului)
 - comunicarea, calitatea informatiilor, disponibilitatea, flexibilitatea, deschiderea : am primit informatiile si documentatia de care am avut nevoie la timp, detaliat, cu sfaturi (ex: legat de costuri renovare apartament) si puncte de atentie, a dovedit o cunoastere buna a pietei imobiliare, trendurilor, riscurilor si oportunitatilor; a fost prompt la intalniri (chiar in conditii meteo precare) si flexibil (ex: asteptat impreuna un evaluator care a intarziat samd)
 - timing-ul foarte bun de la prima vizita a apartamentului pana la incheierea contractului, facilitat de informatii corecte si relevante primite de la Domnul Costel!
 Cand vom avea oportunitatea va vom contacta pentru a lucra impreuna din nou si va vom recomanda prietenilor si cunoscutilor!

Cu respect si multumiri,
Gabriela Badea
si
Andrei Badea - Orange Romania  

Doresc pe aceasta cale sa-mi exprim admiratia si gratitudinea pentru modul profesionist in care doamna Ramona Andreicabroker senior in cadrul AXA DOMENII INTERNATIONAL, mi-a acordat sprijinul in vanzarea celor 3 apartamante din Str. Barbu Vacarescu. 
 
A fost o sarcina dificila de a asigura acuratetea formalitatilor si vanzarea efectiva a 3 apartamente intr-un timp relativ scurt (13.11.2013-20.12.2013).
 
Va multumesc pentru promptitudine, disponibilitate si expertiza.
 
A fost pentru mine o reala placere sa colaboram.
 
Cu deosebita consideratie,

Mihai Briciu

Director General Novo NordiskDoresc sa imi exprim multumirea pentru colaborarea cu domnul Costel CotaeBroker Senior in cadrul agentiei AXA DOMENII INTERNATIONAL, in special pentru:

- pretul obtinut  in urma negocierilor, in linie cu asteptarile noastre

- siguranta - am avut sentimentul de incredere si ne-am simtit reprezentati

- comunicare- ai atenuat tensiunile  pe parcursul vanzarii

- punctualitate

- disponibilitatea de a te suna la orice ora

- alte servicii - realizarea demersurilor pentru obtinerea actelor (inclusiv adeverinta pt legea 10 de la primarie, etc)

- asistenta suplimentara  (sfaturi, explicatii, ne-ai  insotit la predarea apartamentului)

Multumim din nou pentru suport si mult succes!

Ionut Utoiu"Ramona is very knowledgeable about the real estate market, related legislation and financial aspects, she is extremely professional, and most of all incredibly pleasant to work with. I recommend her full-hearted."

Alina Rafaila - cumparatoare
Knowledge Management Leader for Tax EMEIA

 

 

"Am colaborat foarte bine cu domnul Cotae de la Axa Domenii. Noi aveam timp mai mult seara, si limitat pe parcursul zilei. S-a ocupat de toate actele si a pastrat contactul cu vanzatorii, notarul si evaluatorul. Unele aspecte au fost putin mai complicate, dar au fost rezolvate cu ajutorul sau.

Cel mai mult ne-a placut faptul ca a fost serios, iar daca stabileam sa ne auzim la un moment dat acest lucru se intampla.

Comisionul a fost negociat odata cu oferta facuta vanzatorului, si asa a ramas.

Vanzatorii au fost si ei foarte seriosi astfel incat, per total, a fost o experienta placuta.

Recomandam cu caldura! "

 

Cu respect,
Alexandru Iordan

 

 

Probabil una dintre cele mai profesioniste şi operative echipe/firme cu care am avut onoarea şi nu în ultimul rând, plăcerea, să colaborez. Mă bucur că v-am cunoscut şi că mă număr printre prietenii Axa Domenii Internaţional. Sunteţi o echipă minunată!

Orlando - Florin Popovici 

 

 

Mulțumesc mult Axa Domenii pentru susținerea și profesionalismul de care a dat dovadă intr-un moment-pentru mine- greu de trecut și anume vânzarea unui apartament drag. Am întâlnit aici oameni care nu-și fac numai meseria ci sunt prezenți cu sufletul atunci când momentul o cere.

Mulțumesc în mod special Ramona-Monica Andreica pentru profesionalism dar și întregii echipe din spatele succesului.

Cu drag 
Cristina Enăchescu 

Despre noi
Contact
Servicii
Filtru cautare oferte
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
Cautare rapida oferta dupa ID
Curs valutar
1 EURO=4.655 RON
1 USD=4.1067 RON
Site realizat pentru AXA DOMENII INTERNATIONAL